Over mij

Over Frédérique

“Wat maakt dat dit je zo diep raakt? Waar voel je dat? Wat hoop je bij mij te vinden? Waar merk je aan dat er iets mis is? Wat is die kracht die jou al die tijd overeind heeft weten te houden?”

The you connection

Over Frédérique

TheYouConnection is in 2022 opgericht door Frédérique Janssen. Nieuwsgierig als zij is naar haar medemens, in goede en in mindere tijden, gaat zij graag de verbinding aan. In haar werk als somatic practitioner kan zij zich nog meer en nog beter verdiepen in de echte drijfveren en (onderliggende) issues van haar cliënten. “Wat maakt dat dit je zo diep raakt? Waar voel je dat? Wat hoop je bij mij te vinden? Waar merk je aan dat er iets mis is? Wat is die kracht die jou al die tijd overeind heeft weten te houden?”

Frédérique (1975) woont met haar man en twee zonen in Amsterdam. Zij werkte eerder als advocaat in Amsterdam en kent dus ook de hectiek van het zakelijke leven. Frédérique is, naast haar werk als somatic practioner, vaak te vinden in een roeiboot op de Amstel of op haar gravelbike ergens in de bossen.

Werkwijze

The You Connection

Maak een afspraak

Via onderstaande link kun je mij een email sturen voor het maken van een afspraak. Eventuele vragen vooraf kun je ook via deze link aan mij stellen.

Ga naar contact